Локшина Харусаме SAP 500 г

-20%
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: SAP-300
210 ₴
168 ₴
Показати оптові ціни+380 (98) 028-43-53
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Що це таке — локшина Харусаме? Це дуже тонка, майже прозора японська вермішель. За свій незвичайний вигляд її ще називають скляною. А завдяки тому, що до складу локшини входить рисовий крохмаль, можна її зустріти під ім'ям рисова локшина. На прилавках магазинів можна знайти паковання з круглою локшиною або плоскої форми. Також вона може бути короткою, як звичайні спагеті, або довгою і скрученою в «гнізді», які упаковані порціями.
Як приготувати локшину Харусаме:
- Висипати в миску та повністю залити локшину окропом. Залишити так на 5-30 хвилин, попередньо накриваючи кришкою.
- Закип'ятити підсолену воду та засипати локшину. Варити 3-5 хвилин, після чого відкинути її на сито, щоб скло вся рідина.
- Для приготування супу або подальшого обсмажування з овочами, локшину спочатку замочують хвилин на 5. Далі, злив попередньо воду, кладуть наприкінці приготування в суп або швидко обсмажують на розгартованій сковороді.
Склад: картопляний крохмаль, кукурудзяний крохмаль, вода питна, карбоксиметил целюлоза натрію, гуарова камедь, ксантанова камедь.
Харчова цінність на 100г продукта:
- білки - 0,1 г;
- жири - 0,2 г;
- вуглеводи - 86,6 г;
- натрій - 35,3 г.
Ви можете купити локшину Харусаме, у нашому інтернет-магазині гуртом і в роздріб!

| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Японія |
| Тип | Лапша |
| Основа | Рисова |
| Вага | 500 кг |
| Склад | картопляний крохмаль, кукурудзяний крохмаль, вода питна, карбоксиметил целюлоза, натрію, гуарова камедь, ксантанова камедь. |
- Ціна: 168 ₴

