Кунжут чорний смажений 500 г

- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: SS-430
294 ₴/упаковка
200 ₴/упаковка
Показати оптові ціниКупити чорний кунжут треба кожному кулінарові, адже використовується він повсюдно. Наведемо лише кілька прикладів застосування білого кунжуту в кулінарних традиціях різних народів.
-
На кухні Близького Сходу з нього роблять тахіні — пастоподібний добавку, яку використовують як соус до різних страв. Для його приготування підсмажений кунжут перетирають до однорідності.
-
Також гарний кунжут для випікання та кондитерських виробів: його використовують як посипку та панірування для булочок, додають до складу цукерок або дашок, готують із нього халву та паху.
-
Окремо варто згадати кунжутну олію — це дуже корисний і ароматний продукт, на якому готується велика частина страв Південно-Східної Азії.
- Азійський кухня дуже широко застосовує білий кунжут, як і його чорний різновид: в Японії використовують кунжут для суші та ролів, додають у супи або під час смаження м'яса. Китайська та тайська кухні використовують насіння кунжуту для теплих салатів, панірування морепродуктів, м'яса або риби, під час приготування страв із м'яса на сковороді, для додавання смакових відтінків овочевих страв.
Склад: кунжутне насіння 100%.
Харчова цінність на 100г продукта:
- білки - 19,1 г;
- жири - 46 г;
- вуглеводи - 24 г;
Ви можете купити Кунжут чорний смажений, у нашому інтернет-магазині гуртом і в роздріб!

| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Китай |
| Тип | Кунжут |
| Упаковка | Дой-пак |
| Вага | 500 г |
| Склад | кунжутне насіння 100%. |
- Ціна: 200 ₴/упаковка
