Соєва паста темна Акамісо 1 кг

Топ продаж
-19%
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: SAP-400
294 ₴
238 ₴
Показати оптові ціни+380 (98) 028-43-53
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Паста Акамісо темна — продукт традиційної японської кухні, найчастіше у формі густої пасти. Мисо виробляється за допомогою ферментації соєвих бобів, рису, ячменю, пшениці або суміші з них за допомогою спеціального виду пліснявих грибів Aspergillus oryzae. У народі її називають червона паста через насичений червоно-коричневий колір.
Одна з популярних соєвих паст Японської кухні з вираженим насиченим смаком, солоніша, ніж світла соєва паста. Пасту мисо можна використовувати як один інгредієнт у формі супу або бульйону, так і у формі соусу, маринаду, приправа.
- У темних мисо (які зазвичай називають акамісо, або червоне мисо) смак солоніший і інтенсивніший, у ній міститься багато білка. Темно-червоне солонуваті мисо широко застосовується під час приготування супу місосиру.
- Біла паста мисо має найлегший смак. Світлі сорти мисо не такі солоні, швидше навіть солодкі та не такі насичені. У світлому та солодкому мисці міститься дуже багато молочної кислоти, тому вони замінюють молоко в картопляному пюре, сметану та мають найбільший попит. Біла паста мисо в поєднанні з рисовим оцтом надає стравам терпкий смак.
Ви можете купити пасту темну Акамісо, у нашому інтернет-магазині гуртом і в роздріб!

| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Китай |
- Ціна: 238 ₴
