Стружка Тунця Боніто 250 г

- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: ВВ - 1800
714 ₴
614 ₴
Показати оптові ціниСушена стружка тунця-боніто — це один із найнезвичайніших, але водночас традиційних інгредієнтів японської кухні. У Японії його називають кацуобусі, і використовують його повсюдно.
Стружка боніто — це не просто висушена риба. Процес її приготування проходить у кілька етапів. Так, спочатку рибне філе нарізається великими шматками. Після цього кожен шматок припускають тривалий час на дуже маленькому вогні, а потім — коптять у гарячому димі. Для касуобуси використовують тільки дубові поліна. Копчення тунця відбувається досить довго, поки риба повністю не втратить вологу, потім її додатково висушують під сонцем.
Де використовується стружка боніто:
-
Ним ароматизують бульйон Даші, що є необхідним складником традиційних супів мисо;
-
Його використовують для приготування соусів "соба, але цукетизу";
-
У ній спадають ролі урамаки;
-
Як смакову добавку до огірки або просто відварного рису;
-
З нею готують приправу фурикаку;
-
Боніто — один із найпопулярніших інгредієнтів рису для бенто;
-
Її використовують як гарнір для китайських столітніх яєць;
-
В Японії це — один із найкращих гарнірів для рису та тофу, як у гарячому, так і в холодному вигляді.
Склад: тунець 100%.
Харчова цінність на 100 г продукту:
- білки 76,1 г,
- жири 2,3 г,
- вуглеводи 3,7 г,
- натрій 185 мг.
Ви можете купити Стружку Тунця Боніто, у нашому інтернет-магазині гуртом і в роздріб!

| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Китай |
| Тип | Приправи |
| Склад | тунець 100% |
- Ціна: 614 ₴
